Steun Fietsmaatjes Nieuwkoop

Helpen kan op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een donatie, maar ook door een actie op te zetten of door vrijwilliger te worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Mogelijkheden

Donatie

Met elke donatie zijn wij blij! 
De duofietsen gaan veilig de weg op! Hiervoor is een regelmatig onderhoud van de duofietsen een belangrijk item wat natuurlijk kosten met zich meebrengt maar ook zijn er veiligheidshesjes nodig of een calamiteitentas voor op de duofiets voor als er onverhoopt onderweg iets gebeurd. Dit om u een voorbeeld te geven van de kosten. Dus elke donatie is welkom.

Sponsoring

Een sponsorloop, flyers delen, een loterij organiseren? Kom in actie!Materialen

U maakt ons ook heel blij met materialen, denk hierbij aan bijvoorbeeld: veiligheidshesjes/extra accusets zodat de duofietsen nog vaker ingezet kunnen worden. Wij gaan heel graag met u in overleg.
Word fietsmaatje

Wilt u uw passie voor fietsen delen en tegelijkertijd iets goeds doen voor een ander? Word fietsmaatje bij Fietsmaatjes Nieuwkoop en maak samen met onze gast mooie fietstochten door de prachtige omgeving. Doe mee en geef iemand een onvergetelijke fietservaring.

Word vrijwilliger

Heeft u geen zin om regelmatig te fietsen maar zou u wel zo nu en dan willen fietsen bijvoorbeeld als het vaste fietsmaatje op vakantie gaat of heeft u bestuursskills, interesse in het regelmatig controleren van de fietsen of andere interesses? Meld u aan, wij kijken naar u uit!

Idee aandragen

Wij staan open voor uw idee├źn. Kom en neem contact met ons op.
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud