Sponsoring

Fietsmaatjes Nieuwkoop verbindt jong en oud door samen te genieten van een heerlijke fietstocht door het Groene Hart. Uw donatie maakt het mogelijk voor Fietsmaatjes Nieuwkoop om duofietsen aan te schaffen, onderhouds- en stroomkosten te dekken en om Fietsmaatjes Nieuwkoop nog meer op de kaart te zetten. Door te geven aan Fietsmaatjes Nieuwkoop draagt u direct bij aan het welzijn van onze deelnemers en helpt u ons om hen onvergetelijke fietsritten aan te bieden.
Daarbij helpt u ons om nog meer glimlachen te creĆ«ren en vriendschappen te smeden tijdens de gezamenlijke fietstochten. Elke bijdragen, groot of klein, maakt het verschil en wordt enorm gewaardeerd. Dankzij uw steun kunnen we nog meer mensen in beweging brengen, sociale isolatie bestrijden en de banden binnen onze gemeenschap versterken. Fietsmaatjes Nieuwkoop dankt u hartelijk voor uw vrijgevigheid en uw vertrouwen in onze stichting. 
Ons doel is om in alle kernen van Nieuwkoop twee duofietsen te plaatsen zodat eenieder in zijn eigen kern kan fietsen. Helpt u mee?

Ja, ik sponsor Fietsmaatjes Nieuwkoop

Bedrijfsnaam
Naam contactpersoon
Zakelijk e-mailadres
Telefoonnummer
Straat + huisnummer
Woonplaats

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Zij gingen je voor

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud