Nieuws

Feestelijk tintje aan de start van Fietsmaatjes Nieuwkoop

Ondanks dat de levering van de duofietsen iets vertraagd was, kon er deze zomer toch gefietst worden.
De vrijwilligers werden binnen korte tijd geïnstrueerd en vanaf half juli 2021 kon er gestart worden met fietsen bij Fietsmaatjes Nieuwkoop.
Graag wilden wij van dit heugelijke feit iets feestelijks maken maar door de vakantieperiode is dit doorgeschoven naar september.

En nu, ja nu was het eindelijk zover! Zaterdag 11 september 2021 stonden wij op de markt van Nieuwkoop en konden bezoekers kennismaken met Fietsmaatjes Nieuwkoop.
Tevens werd er een kleine attentie aangeboden.

Speciaal voor deze ochtend kwam ‘Kaatje van Fietsmaatje’ ook een bezoek brengen aan de markt. Heeft u haar gezien?
Kaatje was gekleed in speciaal Fietsmaatjes outfit en zo fietste zij op de duofiets diverse rondjes op het marktplein en door de Dorpsstraat.
Wie dat wilde, kon met Kaatje op de foto of een rondje met haar mee fietsen op de duofiets. Ook speelde zij een deuntje op haar accordeon en werd er zelfs gedanst!
Kaatje attendeerde de bezoekers op de statafels van Fietsmaatjes Nieuwkoop waar zij meer informatie konden krijgen en zij zich konden aanmelden.

De 3e duofiets voor Stichting Fietsmaatjes Nieuwkoop!

Wat werd het jaar 2021 prachtig afgesloten voor Stichting Fietsmaatjes Nieuwkoop. Op oudejaarsdag werd de 3e duofiets geleverd. Een super mooie, oranje duofiets voor Nieuwkoop!Dankzij Edwin van der Sar foundation/Hersenstichting, Team Sportservice Zuid-Holland, Jumbo,  Albert Heijn en nog een aantal sponsoren mochten wij deze duofiets in ontvangst nemen. Heel, heel hartelijk bedankt! Zo kunnen er nog meer mensen plezier hebben van een heerlijke fietsrit.

3e Fietsmaatjesnieuwkoop fiets
Viering 3e fiets

Arie en Magda Cats bieden DE OPLOSSING voor Fietsmaatjes Nieuwkoop!

In de regio Nieuwkoop is veel belangstelling voor het fietsen met een duofiets. Daarom grijpen wij nu de mogelijkheid aan om onze service uit te breiden en wel in Ter Aar.

Zorg en Zekerheid ondersteunt onze plannen en heeft de duofietsen voor Ter Aar gefinancierd. Geweldig! Het probleem deed zich voor dat wij wel een geschikte stalling moesten vinden voor de duofietsen. Er is gelukkig een oplossing gekomen! 

Na vele gesprekken met particulieren, gemeente en bedrijven boden Arie en Magda Cats (koster Ned. Herv. Kerk in Ter Aar) DE OPLOSSING! 

Zij waren bereid om hun schuur te verbouwen tot een prachtige ruimte voor onze duofietsen. Wat zijn wij hier blij mee! 

Nu kan Fietsmaatjes Nieuwkoop nog meer mensen laten genieten van het fietsen met een maatje, want onze slogan is:  

“Gezellig samen fietsen in het Groene Hart, voor jong en oud!” 

Nog niet alle regelzaken zijn gereed, maar vanaf maandag 1 augustus a.s. kan er met Fietsmaatjes Nieuwkoop gefietst worden in Ter Aar. 

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als gast/duo of vrijwilliger, stuur een berichtje naar: info@fietsmaatjesnieuwkoop.nl. Bellen of appen kan natuurlijk ook naar: 06 – 44 81 36 07. 

Wij maken heel graag kennis met u.