Gasten

Op deze pagina kunt u lezen hoe u gast kunt worden bij Fietsmaatjes Nieuwkoop. U bent van harte welkom!

U houdt van fietsen maar door omstandigheden kunt u dat niet meer zelfstandig of u vindt het gewoon gezellig om samen met iemand te fietsen?
Dan kunt u heerlijke fietstochten maken bij Fietsmaatjes Nieuwkoop. Meldt u aan bij Fietsmaatjes Nieuwkoop!

Hoe werkt het?

U kunt zich bij Fietsmaatjes Nieuwkoop aanmelden om samen met een vrijwilliger te gaan fietsen op een duofiets. Na uw aanmelding neemt de coördinator van Fietsmaatjes Nieuwkoop contact met u op. De coördinator koppelt u aan een vrijwilliger.
Na de kennismaking met uw vrijwilliger maakt u samen afspraken over wanneer u wilt gaan fietsen. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel.
De duofiets heeft elektrische ondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt.
Als gast kunt u in uw eigen tempo meetrappen, als u dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen. De vrijwilliger is getraind om veilig te fietsen.

Wat kost het?

Als gast betaalt u 3 euro per fietsrit maar u kunt ook een 10-rittenkaart kopen, deze kost 25 euro. De coördinator zal de betaalmogelijkheden tijdens de kennismaking duidelijk uitleggen.

Wilt u meefietsen met Fietsmaatjes Nieuwkoop? Meldt u dan direct aan en bel naar: 06 – 44 81 36 07 of stuur een email naar: info@fietsmaatjesnieuwkoop.nl.

Scroll naar boven